-39%

FlatHead Pegla za mokru i suhu kosu

Četverostepeno Podešavanje Temperature: Izaberite između 160°C, 180°C, 200°C ili 220°C za odgovarajuću toplotu za svoj tip kose.

Napredna Tehnologija: Ravnomjerno raspoređuje toplotu, štiteći kosu i smanjujući rizik od paljenja.

Za Mokru i Suhu Upotrebu

Ergonomski Dizajn: Dizajnirana za lako rukovanje, smanjuje umor u rukama i štiti od opekotina

Elegantan Izgled

Praktične Dimenzije: Ukupna dužina pegle je 29 cm, a dimenzije grejne ploče su 10 x 5 cm.

30,00 KM

Opis

Višenamjenska Upotreba: Bez obzira na to da li je vaša kosa mokra ili suha,mozete koristiti ovu peglu

Hair straighteneri koristi toplotu kako bi zagrijali kosu i omogućili oblikovanje,sastoji se od dvije ploče koje se zagrijavaju i drže kosu između njih dok prolazite uređajem kroz kosu.

 

DIMENZIJE:

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.