-39%

FlatHead Pegla za mokru i suhu kosu

Flat Head Pegla za mokru i suhu kosu dizajnirana je za drastično smanjenje staticnosti i pruza zaštitu od paljenja kose, ravnomjerno raspoređuju toplinu, pružajući vam dobre rezultate!

 

 

  • Podešavanje temperature čak 4 razlicita nivoa
    Izabir temperatura na 160,180,200 ili čak 220°C
    Dimenzije: 29 x 5 cm
    Dimenzije grejne ploče 10 x 5 cm

30,00 KM

Opis

Ova izvanredna Flat Head pegla dizajnirana je za drastično smanjenje statičnosti i pruža zaštitu od paljenja kose.

Hair straighteneri koristi toplotu kako bi zagrijali kosu i omogućili oblikovanje,sastoji se od dvije ploče koje se zagrijavaju i drže kosu između njih dok prolazite uređajem kroz kosu.

Temperaturu možete podešavati čak i do 4 različita nivoa.

Otvor za ispuštanje pare, kada se koristi na mokroj kosi, ispušta paru te smanjuje oštećenje kose.

Ova pegla je, dakle, pogodna za mokru i suhu kosu.

Posjeduje ergonomski dizajn za lako rukovanje te nema opasnosti od opekotina.

DIMENZIJE   :

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.