Fleksibilna silikonska traka za zadržavanje vode

Predstavljamo vam fleksibilnu silikonsku traku koja će se odlično uklopiti u prostor vaše kupaonice, kuhinje ili praonice rublja.

Neka voda ostane tamo gdje joj je mjesto!

Jednostavna Instalacija – S našom trakom, vi ste vlastiti majstor! Instalacija je intuitivna i brza – samo izmjerite, odrežite, i zalepite.
Traka je opremljena samoljepljivim slojem, no za postizanje jače veze preporučuje se upotreba silikona.

Fleksibilna silikonska traka dolazi u standardnoj visini od oko 4,8 cm, ali vi birate dužinu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Dužina jednog komada je 2m

Ukoliko vam je potrebna specifična mjera koja se ne nalazi u našoj standardnoj ponudi, slobodno nas kontaktirajte na 062 597 442 i rado ćemo izrezati traku po vašim individualnim dimenzijama.

 

29,00 KM

Opis

Prilagodljivost -Naše fleksibilne silikonske trake se lako režu, omogućavajući vam da prilagodite dužinu prema vašim potrebama.

 

Izaberite idealnu dužinu, uživajte u jednostavnoj instalaciji!

Odlično za domove i komercijalne prostore!

Dodatne informacije

Cijena po metru

1m, 1,5m, 2m, 2,5m, 3m, 3,5m, 4m, 4,5m, 5m

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.