-29%

FM Bluetooth transmiter

FM Bluetooth transmiter

Ne morate imati najnovije vrste automobila za potpuni užitak tokom vožnje. Zaboravite na skupu opremu i priuštite sebi luksuz za smiješan novac. FM Bluetooth transmiter sa novom tehnologijom i boljim signalom.

Karakteristike proizvoda:
– Frekvencije FM: 87.5-108MHz
– Podržani formati: MP3, WMA
– Radna voltaža: 9-26V (12V, 24V)
– Dva USB-a za punjenje dva mobitela ili korištenje u druge svrhe
– Aux izlaz za spajanje putem kabla.
– Slot za memorijsku karticu.
– Punjač – Posjeduje USB izlaze , 1A i 2,1A tako da preko USB-a može puniti mobitel.

25,00 KM

Opis

FM Bluetooth transmiteri u obliku case je uređaj koji kombinuje funkcionalnosti FM transmitera i Bluetooth audio prijemnika.

Bluetooth sustav ili AUX ulaz, omogućavajući vam da povežete svoj mobilni uređaj ili drugi Bluetooth uređaj s audio sustavom automobila.

Kako biste koristili FM Bluetooth transmiter u obliku case, trebali biste slijediti sljedeće korake:

  1. Uključite FM transmiter u auto upaljač.
  2. Podesite FM transmiter i automobilski radio na istu frekvenciju.
  3. Upalite Bluetooth na svom mobilnom uređaju i povežite ga s FM transmiterom.
  4. Pokrenite audio sadržaj na svom mobilnom uređaju.
  5. Zvuk će se prenijeti putem Bluetooth veze s mobilnog uređaja na FM transmiter i emitirati se putem automobilskog radija.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.