-15%

Grijač vode za slavinu

Specifikacije:

  • Trenutno grijanje: Brzo zagrijavanje vode unutar 3-5 sekundi na temperaturama od 30-60°C.
  • Energetska efikasnost: Niska potrošnja energije s 3000W snage za ekonomično korištenje.
  • Sigurnosne funkcije: Ugrađena zaštita od curenja i prekidač protoka vode za dodatnu sigurnost.
  • Prikaz temperature: Sincronizirani prikaz temperature vode za lako praćenje i prilagođavanje.
  • Jednostavna instalacija: Lako se montira i rastavlja bez potrebe za profesionalcima.
  • Dvostruki izlaz: Mogućnost korištenja tople i hladne vode s jedne česme.
  • Praktičnost: Neprekidna isporuka tople vode bez prethodnog zagrijavanja.

 

34,00 KM

Opis

Ova električna česma za grijanje vode donosi praktičnost i inovaciju u vaš dom. Sposobna za trenutno zagrijavanje vode s niskom potrošnjom energije, česma je dizajnirana za efikasnost i jednostavnost upotrebe. Bez potrebe za prethodnim zagrijavanjem, česma obećava kontinuiranu isporuku tople vode u rasponu od 30-60°C, omogućavajući vam brz pristup toplijoj vodi u samo 3-5 sekundi.

Instalacija je slobodna i jednostavna, čineći ovu česmu idealnom za brze nadogradnje u kuhinji ili kupaonici. Svojstvo prikaza temperature vode u realnom vremenu dodaje sloj udobnosti i sigurnosti, omogućujući korisnicima da precizno prilagode temperaturu vode svojim preferencijama. Dodatna sigurnosna značajka je anti-curenje električne zaštite, kao i prekidač protoka vode koji osigurava da se električna energija isključi kada voda ne teče, štiteći vas i štedeći energiju.

Ova česma je također jednostavna za rastavljanje, što olakšava održavanje i čišćenje. Sa snagom od 3000W i naponom od 220V, dizajnirana je za brzo i efikasno djelovanje, uzdržavajući se od potrebe za konstantnim trošenjem energije. Kombinirajući moderni dizajn s funkcionalnošću, ova česma je izuzetan dodatak za svako kućanstvo koje traži pouzdanost i udobnost modernih tehnoloških rješenja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.