-13%

HD auto DVR kamera s LCD ekranom

 • HD auto DVR kamera s 3 leće za snimanje u automobilu: Kamera za DVR u automobilu ima 3 leće za snimanje, prednja kamera je Full HD 960P, a stražnja i unutrašnja kamera su 480P.
 • Može snimati bilo gdje oko vašeg automobila i unutar njega.
 • Najbolja kamera za automobil podržava “sliku u slici”.
 • Pametni G-senzor: Sustavi za otkrivanje pokreta i nadzor parkiranja automatski će otkriti paljenje / pokret / sudar / vibraciju.
 • G-senzor će važan fragment zabilježiti na vašu Micro SD karticu, ali ih neće prepisati sustavom petlje snimanja.
 • Način parkiranja koji aktivira G-senzor može se smatrati stražarom, snimajući bilo kakav pokret i značajan utjecaj koji se dogodi oko vašeg automobila kad ga napustite.
 • FULL HD 960P i super noćni vid kamere za automobil: 170 ° super širokokutni objektiv, kamere za automobil imaju video rezoluciju Full-HD 1920X1080, koriste tehnologiju kompresije fotografije H.264 i obradu glatke slike.
 • Kristalno jasna potpuna video kvaliteta visoke definicije, visoka kvaliteta videa čak i kada vozite noću.
 • Petlja snimanja: Podržava do 32 GB TF memorijskih kartica, a kada je prostor za pohranu pun, ova će kamera za automobil automatski prekriti raniji segment.
 • Sa omogućenom petljom snimanja, nećete se nikad brinuti o kupnji dodatne kartice kada je kapacitet pun (TF kartica nije uključena u paket).
 • JEDNOSTAVNO ZA POSTAVITI I KORISTITI: Detekcija pokreta, neprekidno snimanje petljom, nadzor parkiranja zadovoljit će vaše potrebe za svakodnevnim vožnjama.
 • Jednostavna instalacija i uporaba, čak i za korisnika koji je prvi put u upotrebi.

65,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.