-40%

Instrument za mjerenje kosina

 

Instrument za mjerenje kosina  je praktičan alat koji vam omogućuje da lako i pouzdano odredite nagib površine.

Bilo da se koristi u građevinarstvu, arhitekturi, geodeziji ili drugim područjima, ovaj instrument pruža dodatno olakšanje u radu.

Specifikacija:

  • Veličina: dužina: 250 mm, visina: 132 mm
  • Točnost: ± 1 stepen
  • Koristiti:
  • Građevinarstvo,inženjering poslova, inženjering cjevovoda i drugi inženjerski građevinski projekti i poslovi vezani za nagib i ugao nagiba.

VIDEO KORIŠTEN ZA PREZENTACIJU,MODEL KAO SA SLIKE:

35,00 KM

Opis

Namještaj i ostale objekti, iz estetskog razloga, ali i zbog ravnoteže, ne možete postavljati proizvoljno. Kako bi namještaj i ostale elemente postavili u ravnini, neophodna vam je libela. Korištenje libele ne oduzima puno vremena, a rezultati su jednako vidljivi koliko i korisni.

Dio koji prikazuje da li je objekt u ravnini,je zelene boje. Unutar tog dijela je mjehurić koji vam pomaže očitati ravnotežu/neravnotežu određenog objekta.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.