-20%

Konzola za igranje 3000 igrica

Ključne specifikacije:

  • Bogata Biblioteka Igara: Sa  3000 igara, uživajte u klasicima i otkrijte nove favorite.
  • AV Izlaz: Jednostavno povezivanje s vašim TV-om ili monitorom putem AV kabla.
  • 2.4GHz Bežični Džojstici: Iskusite slobodu igranja s dva bežična džojstika koja koriste 2.4GHz tehnologiju
  • Plug’n’Play Jednostavnost: Zahvaljujući  jednostavnoj instalaciji, EONY 3000 je spreman brzo za igru.Samo ga priključite, odaberite igru i krenite u avanturu!
  • Džojstici na Baterije: Uživajte u igri bez brige o kablovima.Džojstici se napajaju baterijama (baterije nisu uključene)

28,00 KM

Opis

Zaronite u svijet klasičnih video igara s našom EONY 3000 konzolom.

Dizajnirana za prave ljubitelje igara, ova konzola donosi vam  3000 unaprijed instaliranih igara.

Prednosti EONY 3000:

  • Širok Spektar Igara: Bez obzira jeste li ljubitelj brzih arkadnih igara, strategija ili mozgalica, naša konzola nudi nešto za svakoga.
  • Visoka Kompatibilnost: AV izlaz omogućava povezivanje s gotovo svakim televizorom, čineći ovu konzolu odličnim dodatkom za svaki dom.
  • Bežično Iskustvo: Zaboravite na zapetljane kablove. Naši bežični džojstici nude potpunu slobodu pokreta.
  • Jednostavnost Korištenja: S EONY 3000, igranje vaših omiljenih igara nikada nije bilo jednostavnije. Plug’n’Play funkcionalnost znači da nema kompliciranog postavljanja ili konfiguracije.

Otkrijte čaroliju klasičnog igranja i probudite svoju strast za avanturama s EONY 3000 konzolom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.