-22%

Kućni šator za igru

Karakteristike:

  • Boje: Dostupan u nježno rozoj i mirno plavoj
  • Visina: 130 cm, omogućuje igru u stojećem položaju
  • Prostranost: Obim od 130 cm i dubina od 100 cm
  • Prozori: Prozirni, za svjetlost i nadzor
  • Montaža: Jednostavno postavljanje, idealno za unutarnje prostore

35,00 KM

Opis

Šator za igru dolazi u dvije očaravajuće boje: nježnoj rozi i mirnoj plavoj, pružajući opcije koje odgovaraju različitim ukusima i temama soba. Visok je 130 cm, što omogućuje djeci da se igraju stojeći, a s obimom od 130 cm i dubinom od 100 cm, nudi prostranu igraonicu za njihove avanture. Prozirni prozori ne samo da propuštaju svjetlost, već roditeljima omogućuju da zadrže oko na svojim mališanima dok istražuju. Ovaj šator je idealno utočište za maštovite igre, čitanje ili jednostavno odmor, lagano se postavlja te je idealan za korištenje unutar doma. Bez obzira biraju li roditelji nježnu rozu koja potiče snove o čarolijama ili mirnu plavu koja evocira osjećaj spokojstva, Šator je dizajniran da bude voljeno mjesto za igru svakog djeteta.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.