Kutni stalak za pohranu

Karakteristike:

 • Dimenzije: 88x34x 25 cm, prilagođene za smještaj u kutove.
 • Boje: Dostupna u crnoj  boji
 • Materijal: Izrađena od materijala otpornog na vlagu, pogodna za upotrebu u kupaonicama.
 • Kotačići: Polica ima kotačiće koji omogućuju lako premještanje i pristup s bilo koje strane.
 • Drenažni otvori: Na policama sprječavaju akumulaciju vode, održavajući stvari suhim.
 • Brza montaža: Laka montaža bez potrebe za specijalnim alatima.
 • Mobilnost: Kotačići omogućuju da se polica lako premjesti kad god je to potrebno.
 • Višenamjenska upotreba: Može se koristiti u više soba, prilagođavajući se vašim potrebama za pohranom.

30,00 KM

Opis

Kompaktna i funkcionalna, ova kutna polica za pohranu namijenjena je efikasnom korištenju prostora u uglovima vašeg doma. Dizajnirana sa svrhom da se jednostavno uklopi u razne prostore, polica je dostupna u crnoj boji te nudi praktično rješenje za organizaciju predmeta u kupaonici, dnevnoj sobi ili kuhinji.

Kutna Polica za Pohranu

Praktična i kompaktna kutna polica za pohranu, dizajnirana da maksimalno iskoristi kutne prostore u različitim sobama, uključujući kupaonicu, dnevni boravak i kuhinju. S dimenzijama od 88 cm visine, 34 cm širine i dubine 25cm, ova polica uštedi prostor pružajući dodatnu površinu za organizaciju vaših predmeta.

Prednosti:

 • Ušteda prostora: Iskorištava neiskorištene kutne prostore bez zauzimanja puno mjesta na podu.
 • Jednostavna upotreba: Jednostavan pristup pohranjenim stvarima s bilo koje strane.
 • Lako održavanje: Polica je laka za čišćenje zahvaljujući svojim glatkim površinama.

Ova kutna polica nudi pametno rješenje za pohranu, kombinirajući funkcionalnost s modernim dizajnom, i pruža lakoću organizacije u vašem životnom prostoru.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.