-38%

Lampa i elektrošoker

Osigurajte se s kombinacijom Lampa i Elektrošoker 

Osvijetlite svoj put u mraku i istovremeno imajte  sredstvo koje će vam pomoći u samoodbrani.

Osjećajte se sigurno i samopouzdano s ovom višenamjenskom lampom i elektrošokerom koji vam pružaju dodatnu sigurnost u neizvjesnim situacijama.

Lagana i Prenosiva: Sa svojim kompaktnim i laganim dizajnom, ova lampa elektrošoker je idealna za nošenje bilo gdje. Lako se stane u vašu torbu, automobil, ili džep.

Paket uključuje:

-Lampa elektrošoker 1x
-Punjač  1x

25,00 KM

Opis

Jeste li ikada osjetili potrebu za ličnu sigurnost? Sada vam predstavljamo revolucionarnu kombinaciju – Lampa i Elektrošoker! Ova izvanredna naprava će vam pružiti osjećaj sigurnosti!

1️⃣ Naša Lampa i Elektrošoker kombinira LED svjetlo koje pruža snop svjetla u mraku. Bez obzira jeste li kod kuće, u automobilu ili u prirodi, ova lampa će osvijetliti vaš put.

2️⃣Osim svjetla, naša lampa je opremljena elektrošokerom za vašu sigurnost. Elektrošoker emitira električni naboj koji će vam pomoći u samoodbrani. U neželjenim situacijama, jednostavno aktivirajte elektrošoker!

3️⃣ Dizajniran za praktičnost: Lampa i Elektrošoker je kompaktna i lagana, što je čini iznimno praktičnom za nošenje. Možete je držati u torbi. 

4️⃣ Jednostavan za upotrebu: Naša lampa i elektrošoker je jednostavan za upotrebu, čak i za one koji nemaju iskustva s takvim uređajima.

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.