Lampa u obliku kamina

Karakteristika:

  • Elegantan: Šarm bez dimnjaka ili goriva.
  • Realističan: Treperenje poput pravog kamina.
  • Kompaktan: Lako se postavlja svuda.
  • Bez održavanja: Jednostavno korištenje.
  • Siguran: Ekološki bez otvorenog plamena.
  • Čaroban: Sjaj plamena za ugodu.
  • Praktičan: Bez dodatnih troškova.

35,00 KM

Opis

Stvorite ugodnu atmosferu i osjećaj topline u svom domu uz našu LED svjetiljku u obliku kamina – elegantan dodatak koji će unijeti udobnost i šarm pravog kamina bez potrebe za dimnjakom ili gorivom.

Naša LED fireplace lantern donosi čarobni sjaj plamena i ugodnu toplinu u bilo koju prostoriju. Zahvaljujući realističnom dizajnu i nježnom treperenju svjetlosti, stvara dojam pravog kamina, stvarajući ugodnu atmosferu za opuštanje ili romantične trenutke.

Sa svojim kompaktnim dimenzijama, naša svjetiljka u obliku kamina može se postaviti gotovo bilo gdje – na stol, policu ili komodu. Nema potrebe za instalacijom ili održavanjem, što je čini praktičnim rješenjem za stvaranje ugođaja bez nepotrebnog troška ili nereda.

Osim toga, naša LED svjetiljka je sigurna i ekološki prihvatljiva alternativa tradicionalnim kaminima. Bez otvorenog plamena ili emisije štetnih plinova, možete uživati u toplini i svjetlosti bez brige za sigurnost ili utjecaj na okoliš.

Otkrijte čaroliju topline i svjetlosti s našom LED svjetiljkom u obliku kamina i stvorite ugodan ambijent u svom domu koji će vas očarati svojom ljepotom i praktičnošću. Budite sigurni u svoj izbor i uživajte u miru i udobnosti koju pruža naša svjetiljka, donoseći toplinu doma gdje god da se nalazite.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.