-29%

LCD Digitalna vaga u obliku kašike

 • LCD digitalna vaga u obliku kašike je idealan alat za mjerenje maslaca, brašna, vrhnja, čaja ili začina, ali i svega drugoga za čim imate potrebu.
 • Glavna odlika i karakteristika koja krasi ovu digitalnu vagu jeste LCD display na kojem vrlo lahko i bez mnogo muke možete pročitati vrijednost koju je ova LCD digitalna vaga u obliku kašike izmjerila.
 • Druga karakteristika jeste i ta što se LCD display gasi automatski ukoliko u roku od  1 minute ništa ne izvagate.

Specifikacije:

 • Materijal: Plastika + legura aluminijuma,
 • Dimenzije: 230 x 50 x 23 mm,
 • Napajanje: 2x AAA baterije (nisu uključene u pakovanje),
 • Mjerna jedinica: g / oz / ct / gn
 • Minimalna skala: 0,1 g
 • Maksimalna skala: 500g

Paket sadrži:

 •  1x LCD digitalna vaga
 • Priručnik o upotrebi

25,00 KM

Opis

Nepogriješivo i precizno mjeri sastojke.
Digitalna vaga u obliku kašike pomaže pri tačnom mjerenju sastojaka kada želite da izmjerite male količine začina, mlijeka, ulja ili brašna.
Osim toga mjeri i mililitrazu mleka, ulja, vina, sirupa ili vode.
Sastojak možete uzeti direktno iz posude.
Ova vrlo praktična vaga staje u svaku fioku, a možete je i okačiti na kuhinjski element.
Funkcija dodavanja omogućava dodavanje tokom merenja.
Količinu obroka svom kućnom ljubimcu dajete “otprilike”?
Teško vam je da izmerite baš 126 g maslaca, šećera, brašnam, mleka ili vode za neku sjajnu poslasticu?
Uz pomoć digitalna vaga senzora visoke preciznosti, sada brzo i lako možete izmeriti sve praškaste, zrnaste ili tečne sastojke.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.