10″ LCD pisaći tablet 1+1 Gratis

Otkrijte svijet bezgranične kreativnosti uz naš LCD pisaći tablet, idealan alat za poticanje dječje mašte i razvoj kreativnih vještina.

S LCD tehnologijom osjetljivom na pritisak, ovaj tablet omogućuje djeci da pišu, crtaju i izražavaju se na bezbroj kreativnih načina, dok istovremeno pruža zaštitu okoliša i udobnost za oči.

Visoka Funkcionalnost: Pomoćnik u poslovnim zadacima, pišite da ne zaboravite važne stvari.
Lakoća Korišćenja: Pisanje posebnom olovkom i brisanje pritiskom na dugme.
Lagan i Prenosiv: Tanak dizajn omogućava da ga nosite sa sobom bilo gdje.

Tablet “piši-briši” veličine ekrana 10″ nudi jednostavnost i praktičnost za svakodnevnu upotrebu u školi, na poslu ili kod kuće

NAPOMENA: Molimo vas da uzmete u obzir da se stvarni izgled proizvoda može blago razlikovati od prikazanog.

23,00 KM

Opis

Značajke:

  1. LCD Zaštita Okoliša: Naš pisaći tablet koristi LCD tehnologiju koja je ekološki prihvatljiva, eliminirajući potrebu za papirima i smanjujući potrošnju energije.
  2. Osjetljiv na Pritisak: LCD zaslon reagira na pritisak olovke ili prsta, omogućujući djetetu da lako piše, crta  bez upotrebe papira ili tinti.
  3. Ne Svijetli u Mraku: LCD zaslon ne svijetli u mraku, čime se minimizira potencijalni negativan utjecaj na spavanje djeteta!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.