-22%

LED paneli 6W

  • LED paneli su idealni za urede, radionice, škole, sveučilišta, bolnice i sva ona mjesta gdje je potrebna jaka radna rasvjeta.
  • No, LED panele sve češće pronalazimo i u domovima, u prostorijama u koje želimo postaviti nenametljiva rasvjetna tijela, a koja ipak proizvode jaku rasvjetu (hodnici, garaže, radne sobe i sl.).
  • 6W
  • Boja- warm white

14,00 KM

Opis

Želite optimalno osvijetliti svoju sobu, ali lampa ne bi trebala biti primjetna ili zauzimati puno prostora? LED paneli 6W vam nude izuzetne mogućnosti.

Prilikom ugradnje LED paneli svojim dizajnom daju jako lep i elegantan izgled prostoriji.

Jednostavnog su i savremenog dizajna i lepo se uklapaju kad se montiraju kod svih vrsta spuštenih plafona kako u kućama i stanbenim objektima tako i u poslovnim prostorima.

Želite ugraditi izvor svjetlosti na zid ili direktno u plafon?

Onda biste trebali posegnuti za jednim od naših LED – panela – naizgled neprimjetni mogu dati dobro osnovno osvjetljenje u Vašoj željenoj sobi i istovremeno uštediti prostor.

Mogu biti okruglog ili kvadratnog oblika i ima ih u različitim dimenzijama i jačinama.

Po načinu na koji se postavljaju dele se na ugradne i nadgradne LED panele.

LED paneli se razlikuju i prema nijansi svetlosti. Tako da imamo toplo bele nijanse (2700-3500K), prirodno bele (4000-4500K) i hladno bele (6000-6500K).

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.