-18%

Led solarne vodootporne sijalice

Dodajte čaroliju u svoj vanjski ili unutarnji prostor s LED Solarnim Vodootpornim Svjetlosnim Nitima.

Ključne značajke proizvoda:

  • Dužina Niza: 10 metara, odlično za obavijanje oko terase, balkona ili ograde.
  • Broj Sijalica: 10 LED sijalica, raspoređenih ravnomjerno za optimalno osvjetljenje.
  • Višenamjenski Modovi: Odaberite između 11 modova rada, uključujući jednobojnu žutu svjetlost i različite uzorke svjetlucanja.
  • Solarni Pogon: Učinkovito punjenje preko solarnog panela, bez potrebe za strujom.
    USB Punjenje: Mogućnost punjenja i preko usb kabla
  • Automatska Funkcija: Inteligentno uključivanje i isključivanje s dolaskom zore i sumraka.
  • Vodootpornost: S IP66 ocjenom, idealne za upotrebu u različitim vremenskim uvjetima.
  • Daljinski Upravljač: Prilagodite postavke svjetla s daljinskim upravljačem
  • Veličina Sijalica: Svaka sijalica je dimenzija 10×10 milimetara, pružajući umirujuće svjetlo.

 

45,00 KM

Opis

Uđite u svijet održive rasvjete s našim LED solarima vodootpornim svjetiljkama, inovativnim proizvodom temeljenim na solarnoj tehnologiji. Ove dekorativne svjetiljke omogućuju vam da uživate u elegantnom svjetlu uz nultu potrošnju električne energije i jednostavno održavanje.

Kako radi solarno svjetlo?

Solarno svjetlo koristi visokotehnološku solarnu PV (fotonaponsku) tehnologiju. Tijekom dana, integrirana solarna ploča pretvara sunčevu svjetlost u električnu energiju, puni ugrađenu bateriju. Kad padne noć, svjetlo se automatski uključuje koristeći pohranjenu električnu energiju. Ovaj ekološki prihvatljiv proizvod pridonosi smanjenju potrošnje električne energije i očuvanju okoliša.

Popularnost proizvoda:

Ove solarne svjetiljke postale su izuzetno popularne zbog svoje svestranosti. Idealne su za različite prigode kao što su zabave, parkovi, otvoreni prostori i mnogo više.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.