LED svjetla s daljinskim upravljanjem

 • LED Svjetla s Daljinskim Upravljačem (Set od 3komada)Osvijetlite svoj prostor jednostavnim i elegantnim rješenjem – našim setom od tri LED svjetla s daljinskim upravljanjem. Bez bušenja i muke s instalacijom, ova praktična svjetla pružaju trenutno osvjetljenje u vašem domu.Ključne Značajke:
  • Različiti Modi Osvjetljenja: Izaberite između jakog, prigušenog svjetla ili automatskog gašenja nakon 30 minuta.
  • Jednostavna Instalacija: Uz dvostrano ljepljivu traku koja dolazi u paketu, montirajte svjetla bez potrebe za alatima.
  • Dodirna Kontrola: Uključite i isključite svjetla jednostavnim dodirom.
  • Daljinski Upravljač: Udobno upravljajte svjetlima

  Idealno za ormariće, kuhinjske elemente, police, radne sobe ili područje koje zahtijeva dodatno svjetlo.

  Specifikacije:

  • Napajanje svjetla: 3x AAA baterije (nisu uključene)
  • Daljinski upravljač: 2 x AAA baterije (nisu uključene)
  • Boja: Bijela s LED svjetlosnim elementom

   

23,00 KM

Opis

Naš cilj je olakšati Vama kupovinu i obezbijediti Vas proizvodima koji će Vam olakšati svakodnevnicu.
U ponudi imamo širok spektar artikala, uređaja, alata, mašina, rasvjete i slično. Vaš BH Market.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.