-17%

Višenamjenska LED Traka s Daljinskim Upravljanjem – 5m 1+1 GRATIS

Dekorišite svoj prostor uz našu višenamjensku LED traku dužine 5 metara, sada dostupnu u povoljnom dvostrukom pakiranju!

Ova fleksibilna i samoljepljiva LED traka odlična je za pravljenje jedinstvenog dekorativnog osvjetljenja u vašem domu, uredu ili bilo kojem prostoru koji želite personalizirati.

Ključne Karakteristike:

Dužina: 5 metara po traci, ukupno 10 metara osvjetljenja.
Samoljepljivost
Prilagodljivost: Mogućnost sječenja omogućava prilagodbu dužine vašim potrebama.
Kontrola: Promijenite boje i načine rada s udobnošću koristeći daljinski upravljač.

Komplet uključuje:
2x LED traka
2x Daljinski upravljač
2x Adapter

29,00 KM

Opis

LED TRAKE koriste se kao indirektna rasvjeta za unutrašnje i vanjske prostore, za osvjetljenje spuštenih plafona, šankova u caffe barovima, polica u buticima…

Pogodno za uređenje stanova, caffe barova, hotela.

Mogućnost sječenja

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.