-17%

LED traka za dekorativno osvijetljenje 5m 1+1 GRATIS

 • LED traka za dekorativno osvijetljenje
 • Dužina 5m
 • Samoljepljivom traka!
 • Komplet sadrži:
 • -LED traku
  -Daljinski kontrolor
  -Adapter
 • Mogućnost promjene boja, načina rada LED trake
  Mogućnost sječenja svakih 16,5 cm.

  U ovoj neodoljivoj ponudi dobijete čak dva kompleta LED trake po navedenoj cijeni!

29,00 KM

Opis

LED TRAKE koriste se kao indirektna rasvjeta za unutrašnje i vanjske prostore, za osvjetljenje spuštenih plafona, šankova u caffe barovima, polica u buticima…

Pogodno za uređenje stanova, caffe barova, hotela.

Mogućnost sječenja svakih 16,5 cm.

 

Ako na zidovima postoje hodnici ukrasne niše, postavljanjem pozadinskog osvjetljenja unutar oboda, vizualno produbljujete te elemente.

Da biste poboljšali učinak, na stražnji zid možete lijepiti zrcalnu ploču.

Još jedan koristan način korištenja trake je ugradnja garderoba ili ormar za cipele.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.