-21%

LED unutrašnja svjetla za auta

Dajte svom vozilu dozu moderne elegancije i ambijenta uz naše LED trake za auto.

Ključne Značajke:
-Jednostavna instalacija – prilagodite ih vašem vozilu u nekoliko koraka
-Svijetle i energetski učinkovite LED diode.
-Učinite vožnju ugodnijom s prilagodljivim svjetlosnim opcijama.
-Dodajte dašak stila i modernosti unutrašnjosti vašeg automobila


Šta dobijate:
– 2 trake sa po 12 LED dioda, svaka s kablom dužine 105-110 cm
– 2 trake sa po 12 LED dioda, svaka s kablom dužine 155-160 cm
-Svaka LED traka je oko 22 cm duga.
-Strujni kablovi dužine oko 42 cm.
-Uključen daljinski upravljač.

Ovo nije samo osvjetljenje – ovo je ambijent koji pravite u svom automobilu. Postavite svjetla prema vašem stilu i raspoloženju, dobijajući jedinstvenu atmosferu dok vozite.

23,00 KM

Opis

Svoje vozilo opremite sasvim novim i modernim izgledom uz pomoć ovog modernog LED osvjetljenja.

Sve što trebate uraditi jeste da zalijepite LED trake na željeno mjesto,uključite u mjesto za punjenje (upaljač) i da uživate u novom izgledu vašeg automobila 

Moguća ugradnja i u druga motorna vozila također.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.