-52%

Sticky Buddy – ljepljivi roler za uklanjanje dlačica

Sticky Buddy pomaže u čišćenju sa dlakama kućnih ljubimaca i sitnim nečistoćama. Njegov inovativan dizajn omogućava lako čišćenje raznih površina i tkanina, čineći ga idealnim za:

Kauče i stolice
Unutrašnjost automobila
Krevete i tepihe
Odjeću

Kako Funkcioniše?

Inovativni gumeni prsti prodire u tepihe, izvlačeći dlake na površinu, gdje ih ljepljivi roler uklanja. Nakon upotrebe, jednostavno operite roler pod vodom i on je spreman za ponovnu upotrebu, štedeći vam vrijeme i novac!

Šta Dobijate u Paketu?

Veliki Roler za kućnu upotrebu
Mali Putni Roler za čišćenje u pokretu

Posebna Ponuda!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da olakšate  čišćenje i održavanje vašeg doma.

12,00 KM

Opis

Sticky Buddy  je ljepljivi roler za višekratnu upotrebu, a održava se jednostavnim pranjem ispod mlaza vode.

Ovaj inovativni valjak za dlačice odličan  je dodatak za ljubitelje kućnih ljubimaca koji žele dom održati čistim.

Sticky Clean Rollers valjak  uklanja dlačice sa odjeće, presvlaka u automobilu, tepiha i drugih površina.

Kako biste ga očistili, jednostavno ga morate isprati, osušiti i spreman je za sljedeće korištenje!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.