-28%

Magična sprava za pravljenje krofni

  • Želite ukusne poslastice koje su gotove za par minuta?
  • Tražite desert koji vam neće dosaditi nakon nekoliko posluženja?
  • Magična sprava za pravljenje krofni je idealna za vas.
  • Vrlo jednostavan za koriscenje.

18,00 KM

Opis

Krofne su omiljena poslastica svim generacijama.
Nude nam veliki izbor punjenja i dekorisanja, te ih možemo praviti i kao čokoladne, kao voćne, i ukrasiti ih po želji.

Također su jako dobar izbor kada su u pitanju velika druženja i okupljenja i kada goste želimo počastiti domaćim slatkišima iz kuhinje.

Kako se ne biste mučili do idealnog oblika za idealno ukusnu i ukrašenu krofnu, nudimo vam rješenje – magična sprava za pravljenje krofni je pun pogodak.

Sve što treba da uradite jeste da umijesite tijesto te ga stavite u aparat i podesite veličinu krofne koju želite i direktno sa aparata ispustate krofne u tiganj.

Za tili čas bez previše muke pravite savršeno oblikovane krofne.

Možete ubaciti dodatni fil unutra ili ih preliti glazurom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.