-18%

Masažer za vrat

  • Masažer za vrat -8 valjaka za gnječenje.
  • Umirujuća toplina.
  • Jedan gumb za uključivanje/isključivanje grijanja.
  • 2 smjera masaže.
  • Jedan gumb za promjenu smjera rotacije.
  • Za vrat, ramena
  • Automatsko isključivanje za 15 minuta.
  • Prijenosni. Uključeni su i AC adapter (110-220V AC do 12V DC) i automobilski adapter.

45,00 KM

Opis

Savremeni način života prepun obaveza i žurbe uveliko zahtijeva da pronađete najbolji mogući način da se opustite i riješita teških i bolnih posljedica dugog sjedenja koje zahtjeva Vaš posao.

Ako želite da se riješite bolova u leđima ili neprijatnog zategnutog osećaja u vratu masažer za vrat je idealno rješenje za Vaš problem. 

Loša i usporena cirkulacija se ponekad pojavljuj kao bezazlena reakcija na hladno vreme ili nezdrav način života bez kondicije, bez mnogo šetnje i treninga ili zbog loše ishrane koja negativno utiče na Vaše krvne puteve.

Ljudi koji mnogo vremena provedu za radnim stolom ili u sjedećem položaju žale se na glavobolju, povremenu pospanost, lošu koncentraciju i umor.

Ovakav način života dovodi do pojave grčeva u mišićima, naročito pri opterećenju, praćenih osećajem hladnoće ili trnjenja u ekstremitetima.

Svi navedeni simptomi mogu biti posledica loše cirkulacije i ukočenosti mišića.

Dobra cirkulacija je bitna za optimalno zdravstveno stanje organizma.

Zato je važno da se učine pravi koraci kako bi se poboljšala cirkulacija, smanjio stres, umanjili ili potpuno neutralisali bolovi koji se javljaju u vratu.

 

Bez obzira da li Vaš posao zahtjeva dugo sjedenje ili dugo vremena provodite za volanom, ili možda previše vremena provodite pognuti iznad knjige u toku obrazovnih obaveza, nakon završenih obaveta potreban je trenutak predaha za um, ali i za tijelo.

Masažer za vrat pobrinuće se za nelagodan osjećaj koji nerijetko prelazi u glavobolju, masažer za leđa opustiće mišiće i umiriti ponekad dosadan ili dugotrajan bol u leđima.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.