-14%

Mašina za guljenje

  • Mašina za guljenje idealan je pomoćnik za pripremu pita, umaka od jabuka i grickalica od sušenog voća.
  • Jednostavan je za rukovanje i čišćenje, a odličan je i za kruške i krumpire.
  • Paket kutije u boji s uvodom daje vam to do znanja.
  • Stroj za guljenje ubrzava rad na pripremi pita, kruha, salata, sosa i konzerviranja.

30,00 KM

Opis

Svima nam je uvijek dosadno guliti jabuke, kruške, krompir, i slično, zar ne?

Posebno kada trebamo napraviti omiljenu slasticu koja zahtijeva temeljito guljenje jabuke ali i vađenje jezgra.

Često se desi da nepravilno ogulimo koricu jabuke koja nam kasnije jako zasmeta u kolaču ili nekom od kašastih dezerta.

Također, kada je u pitanju vađenje jezgra jabuka, i to može postati problem jer su ponekad jabuke jako prhke i veoma brzo se raspadnu, pa je sav trud uzaludan.

S ovom gulilicom ćete izbjeći sve navedene probleme i za čas oguliti voće ili povrće koje želite.

Također, vađenje jezgra neće biti problem i to ćete uraditi na veoma jednostavan način koji će sačuvati jabuku ili bilo šta drugo u cjelosti.

Ova gulilica veoma je jednostavna za rukovanje a ono što je još prednost jeste da se veoma lako čisti i skladišti te je veoma lagana.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.