-29%

Meileyi Speed sjeckalica na potez

  •  Sjecko sa pet ostrica omogućuje vam ne samo sjeckanje namirnica, već i razne druge funkcije.
    Dodaci za rendanje omogućuju vam jednostavno rendanje povrća, sira ili drugih namirnica.
    Osim toga,dobijete i dodatak za miješanje koji možete koristiti za mješanje umaka.
  • Sjeckanje, rendanje i miješanje dobivate u jednom alatu, što štedi vrijeme i trud pri kuhanju.
  • Jednostavno održavanje:
    Dodaci se mogu odvojiti i prati odvojeno, što olakšava održavanje higijene i čistoće sjecka.

25,00 KM

Opis

Uz prava pomagala i aparate za kuhanje, priprema hrane može postati daleko lakša i brža. Sjeckajte, miksajte i blendajte pomoću naših miksera, sjeckalica i blendera.

Jedan od važnih uređaja u modernoj kuhinji je sjeckalica ili sjeckalica, koja se proizvodi kao zasebni uređaj s mehaničkim ili električnim pogonom ili kao dio prerađivača hrane. Izraz “sjeckalica” dolazi od engleske riječi “chopper”, koja doslovno prevodi na ruski jezik, poput noža za rezanje proizvoda.

Povrće, bobice, meso može se usitniti na bilo koju veličinu koja se zahtijeva na recept. Posebno učinkovit sjeckalica za brzo rezanje luka – stavite oguljeni luk u sjeckalicu, par puta povucite i brzo dobijete sitno sjeckano povrće bez suza.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.