-21%

Mini aparat za vafle.

Ovaj pekač za vafle je kompaktan kuhinjski uređaj dizajniran za brzu i efikasnu pripremu vafla. S nekoliko ključnih karakteristika i specifikacija, ovaj pekač za vafle nudi jednostavnost i pogodnost u pripremi ukusnih obroka.

Karakteristike:

  • Indikatorsko svetlo: Signalizira kada je uređaj uključen i spreman za korišćenje.
  • Ručka poklopca: Omogućava lako otvaranje i zatvaranje bez opasnosti od opekotina.
  • Površina za kuvanje: Posebno dizajnirane ploče za vafl, obezjbeđujući jednolično pečenje i lako uklanjanje vafla.
  • Protivklizne nogice: Pružaju stabilnost uređaja tokom upotrebe.

Uređaj olakšava pripremu obroka,pružajući korisnicima jednostavno rešenje za uživanje u domaćim vaflima kad god požele.

33,00 KM

Opis

Specifikacije:

 • Snaga od 350 vati, što omogućava brzo zagrijavanje i ravnomjerno kuhanje.

Prednosti:

 • Jednostavno za čišćenje: Ploče su obložene nelijepljivim materijalom koji je slobodan od PFOA i omogućava lakše čišćenje.
 • Priprema porodičnih obroka: Može se koristiti za zabavu cijele porodice
 • Mali i efikasan: Kompaktan dizajn olakšava skladištenje i čini ga idealnim za male prostore.

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.