-13%

Mini šivaća mašina

Prijenosna mini šivaća mašina je kompaktna verzija šivaće mašine koja je dizajnirana za jednostavno nošenje i upotrebu na različitim mjestima. Ove male šivaće mašine su lagane, prenosive i jednostavne za rukovanje.

Karakteristike proizvoda:

Pedala za kontrolu šivanja
Jednostavna i tiha
Približne dimenzije: 19 x 19 x 10 cm
Uključuje: 4 namotaja za konac, 1 nožnu pedalu, 1 uvođač konca.
Radi na adapter za struju  i na 4aa baterije (nisu ukljucenje)
Mini šivaća mašina dolazi sa nožnom pedalom.

Ono što je krasi jeste to da u sebi sadrži 2 brzine koje se mogu vrlo lahko prilagoditi, te da ima sijalicu za radno osvjetljenje i ugrađeni nož za sječenje viška konca.

35,00 KM

Opis

Imate li problema s pokidanim šavovima na odjeći dok ste na putu? Ne brinite!

Predstavljamo vam prijenosnu mini šivaću mašinu koja će vam omogućiti jednostavno i brzo šivanje

Kreativno provođenje vremena

Jednostavno za spremanje

Idealna za sitne projekte: Bez obzira trebate li popraviti rupu na majici ili napraviti male projekte poput jastučića ili torbica, ova šivaća mašina je odlična za sitne šavove i manje predmete.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.