-34%

Mreža za vrata sa magnetima protiv insekata 1+1 GRATIS

Štitite sebe i svoj dom od  komaraca i insekata s našim Magnetnim Mrežama za vrata protiv komaraca i insekata!

Zašto biste trebali razmotriti naše mreže za vrata?

18 MAGNETA: Naše mreže dolaze s čak 18 magneta koji se automatski zatvaraju iza vas ili vaših kućnih ljubimaca, čuvajući komarce i druge insekte vani!

VELIČINA 100x210cm: Naše mreže su dimenzionirane tako da odgovaraju većini standardnih vrata, što ih čini odličnim izborom za vaš dom.
Možete ih skratiti po potrebi!

LAGAN I JEDNOSTAVAN ZA INSTALACIJU: Montaža je brza i jednostavna,možete je pričvrstiti na okvir vrata pomoću čičak traka ili iglica.

PAKET UKLJUČUJE:
-2 Magnetne mreže (100x210cm)
-Čičak trake za postavljanje
-Iglice za postavljanje

Uživo prikazana mreža može se blago razlikovati od fotografije, unutar prihvatljivih trgovinskih standarda.

ISKORISTITE OVU PONUDU GDJE DOBIJETE ČAK 2 KOMADA MAGNETNIH MREŽA PO NAVEDENOJ CIJENI!

25,00 KM

Opis

Naše Mreže za vrata protiv komaraca funkcionišu na jednostavan i efikasan način kako bi sprečile ulazak komaraca i drugih insekata u vaš dom.

Evo kako funkcioniraju:

Magnetna tehnologija: Mreže su opremljene sa 18 magneta duž rubova. Ovi magneti se prirodno privlače jedan prema drugom, omogućavajući mreži da se zatvori kad prođete kroz nju.

Samozatvaranje: Kada hodate kroz mrežu, magneti se otvaraju kako biste prošli, a zatim se automatski ponovno zatvaraju iza vas. Ovaj sistem samozatvaranja osigurava da mreža ostane zatvorena i sprečava komarce i insekte da uđu u vaš dom.

Lagana i prozračna: Mreže su izrađene od laganih i prozračnih materijala koji omogućavaju prolazak svježeg zraka. To znači da možete uživati u prirodnoj ventilaciji i svježem zraku u vašem domu bez brige da će insekti ući unutra.

Ove Mreže za vrata protiv komaraca su praktično rješenje za održavanje vašeg doma bez insekata, omogućujući vam da uživate u svježem zraku bez potrebe za upotrebom insekticida ili kemikalija.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.