-23%

Multifunkcionalna lampa

  • Swat multifunkcionalna lampa od 5000 W u crnoj boji, aeronautički aluminij, otporna na vremenske uvjete.
  • Paljenje je bočno preko gumenog gumba.
  • Ima 5000 W najnovije generacije i opremljena je efektom zumiranja s rotirajućim prstenom s 29 postavki koje vam omogućuju da proširite i suzite svjetlosni snop kako biste imali širu ili dublju svjetlinu; također ima 3 načina osvjetljenja.
  • Kako bi se postigla maksimalna snaga osvjetljenja, napaja ga dugotrajna litijska baterija od 3,7V 5800 mAh (100.000 sati života) i može se puniti izravno iz nje bez vađenja baterije kroz konektor i umetanja u mrežu ili napajanje automobila, oboje uključeno u paket.
  • Uključen je i adapter za umetanje 3 nepunjive AAA baterije.
  • Ova svjetiljka opremljena je sigurnosnom trakom za zglob za sprječavanje padova, a zbog svoje male veličine i višenamjenske funkcije koristi se posebno od strane policije, ali je također idealna za sve aktivnosti na otvorenom kao što su airsoft, lov, ribolov, kampiranje, biciklizam itd. .. ili kao svjetlo za hitne slučajeve u vašem domu ili automobilu.

17,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.