-17%

Multifunkcionalna polica

25,00 KM

Opis

  • Čvrst i izdržljiv: Izrađen od visokokvalitetnih željeznih cijevi i plastičnih priključaka, čvrst za upotrebu – višenamjenska polica.
  • Dizajn sloja mreže: Izvrstan za postavljanje malih stvari, omogućuje cirkulaciju zraka i smanjuje nakupljanje prašine.
  • Skladište koje štedi prostor: Ova polica može vam pružiti više dodatnog prostora za skladištenje kako bi artikli bili uredni.
  • Jednostavna instalacija: Brzo i jednostavno sastavljanje, pa to možete učiniti sami u roku od nekoliko minuta.
  • Višenamjenska upotreba: Omogućuje skladištenje i organizaciju za kuhinju, potkrovlje, kupaonicu ili ured itd.

Nedostatak prostora? Želite li dodatnu policu?
Svoju svrhu će naći i u kućanstvu i domaćinstvu.
Ako u kuhinji imate nedostatak mjesta, stavite stalak na mikrovalnu pečnicu i odmah ćete dobiti dvije dodatne police, u koju možete složiti kuhinjski pribor.
Polica također može poslužiti u kupaonici za ručnike i posteljinu.
Kada bismo među namještajem tražili jockera, to bi bila polica.
Ovaj cijenom i oblikom dostupan komad namještaja može doći u različitim izvedbama, a što je najbolje – jednostavno ga možemo složiti i sami i promijeniti estetski dojam svoga doma.
Police možemo postaviti u sve prostorije i uklopiti ih u svaki stil uređenja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.