-33%

Multifunkcionalni stalak za laptop

Karakteristike:

 • Materijal: Aluminijska legura za laku prenosivost i snagu.
 • Podesivost: Gumb za podešavanje različitih uglova od 0° do 105°.
 • Protukliznost: Protuklizni jastučići za stabilnost i zaštitu.
 • Kompaktni dizajn: Sklopiv u ravan položaj za jednostavno skladištenje.
 • Svestranost u upotrebi: Funkcionira kao stalak za laptop, sto, držač projektora, ili podrška za tablet.
 • Prenosivost: Sklopiv i lagan za lako nošenje i postavljanje ergonomske radne stanice.
 • Ergonomija: Održavanje pravilnog držanja tijela, smanjenje napetosti na vratu i ramenima.
 • Univerzalnost: Pogodan za učitelje, studente, i uredske poslove.
 • Dimenzije: Površina za držanje 30cm x 24cm
 • Sistem za hlađenje: Posjeduje ventilator koji  ima USB dzek spaja se u laptop time se pokreće ventilator za hlađenje.

 

37,00 KM

Opis

Ovaj višenamjenski stalak za laptop dizajniran je da ublaži bolove u vratu i ramenima te pruži ergonomski položaj prilikom rada.

Svestranost u upotrebi: Može poslužiti kao stalak za laptop, sto za večeru, držač projektora ili podrška za tablet, čineći ga prikladnim za više scenarija, od uredskog rada do aktivnosti u slobodno vrijeme.

 

 

Prenosivost: Njegov sklopivi i lagan dizajn omogućuje lako nošenje, omogućavajući korisnicima da uspostave ergonomsku radnu stanicu bilo gdje.

Za postavljanje stalka (Rasklapanje):

 1. Držite gumb na zglobu A i rotirajte donju nogu do željenog ugla. Gumb će se izbaciti kada se donja noga zaključa na mjestu.
 2. Ponovite postupak držeći gumb na zglobu B za podešavanje gornje noge dok ne postignete željeni kut. Gumb će se takođe izbaciti kada se gornja noga zaključa na mjestu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.