-17%

Nastavak za bušilicu za sjetvu

  • Nastavak za sjetvu za bušilicu dizajnirano s novim modelom nadograđenog bita i više spirala na čvrstoj osovini, osigurava kopanje rupa 10 puta veću radnu učinkovitost, izuzetno povećava učinkovitost sadnje i imate više vremena za uživanje u sezoni sadnje.

25,00 KM

Opis

Nastavak za sadnju za bušilicu izrađeno od teškog čelika s crnom bojom premazano za dugo vrijeme rada.

Produžena duljina od 16,5 inča natjerat će vas da ustanete kopajući rupe za sadnju umjesto da se sagnete, zaista neophodan alat u vašoj sezoni sadnje.

Čvrsto vratilo za teške uvjete rada će raditi na bilo kojoj vrsti tla.

Preporučuje se akumulatorska bušilica 18V ili veća.

Paket uključuje 1,6 x 16,5 -inčne bušilice s intenzivnim noževima i 2 mini vrtna alata (pomažu vam u presađivanju sadnica i bušenju rupa u saksiji.)

Izvrsne ideje za darove za svakoga tko voli raditi u vrtu pomoći će im u sadnji biljaka u saksiji, povrća, cvijeće, lukovice, tlo, boje i tako dalje.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.