-32%

Navlaka za dasku za peglanje

  • Navlaka za dasku za peglanje koja će se prigoditi vašoj dasci.
  • Predivnog materijala koji štiti vašu odjeću i ne ostavlja tragove.
  • Dolazi u raznim veličinama ( a, b i c).

17,00 KM

Opis

Malo je tako omraženih kućnih poslova kao što je peglanje.

Kako bi naša odjeća zasijala u punom sjaju, nije dovoljno samo odvajati boje, prati, sakupljati i brinuti o tkanini, također je potrebno i ispravno ispeglati.

Peglanje veša dezinfikuje sve tkanine, uklanja mikrobe i pogotovu kada su u pitanju dječije stvari, posteljina ili peškiri, spriječava pojavu infekcija i iritacija.

Sigurno se pitate kako da peglanje ide brže, lakše i bez greške?

Pojavu nabora možete izbjeći i uz pažljivije pranje veša, dovoljno je da obratite pažnju na opcije koje vam nudi vaša veš mašina te da odaberete pravu za vas.

Veoma bitan faktor pri peglanju je i daska za peglanje i njena navlaka.

Veš se najlakše pegla na dasci za peglanje jer je u potpunosti prilagođena svojoj namjeni – ima širinu, visinu i špic koji olakšava peglanje svakog komada odjeće.

Navlaka za peglanje mora da bude zategnuta i ravna kako se nabori ne bi prenosili na veš koji se pegla, da ne bježi, ne roza se kada se prevlače dugi komadi poput posteljine.

Važno je da je termoizolovana, da ne može lako da progori, ili da je od debljeg materijala.

Naše kvalitetne navlake za peglanje provode toplotu kroz tkaninu, i tako ubrzavaju peglanje, skoro da nema potrebe okretati odjeću da bi se peglalo s obje strane.

Kako biste kvalitetno ispeglali svoju odjeću bez problema, naše navlake za dasku za peglanje idealne su za sve vrste peglanja.

Izrađene su od materijala koji će odgovarati svim uslovima i temperaturama, neće se oslikavati na vašoj odjeći niti će boja da se odvaja prilikom peglanja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.