-24%

Okretljiva prskalica za vrt

  • Okretljiva prskalica za vrt čuva vašu vodu i koristi je na najbolji način.
  • Prilagodite se bilo kojem obliku ili vrtu, uštedite novac i uštedite vodu
  • Prilagođava se bilo kojem obliku dvorišta.
  • Dovoljno ju je jednom postaviti na odgovarajuće mjesto na travnjaku i svako daljnje zalijevanje će biti lakoprecizno, uz mnogo nižu potrošnju vode, dok Vi sjedite na terasi umjesto da držite pištolj ili mlaznicu i šećete travnjakom.

19,00 KM

Opis

Ova višenamjenska prskalica može se učinkovito prilagoditi vašem vrtu i može biti odlična zabava za vaše mališane tokom toplih ljetnih dana.

Desetine fleksibilnih kabelića koji se savijaju prskat će ravnomjero vaš travnjak i vaše usjeve.

Posjeduje nehrđajući čelik u dnu mlaznice i pričvršćuje se na standardno vrtno crijevo.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.