-20%

Olesson punjač za auto

  • Olesson punjač za auto sa 3 utikača za upaljač ukupne snage 120 vati i 4 USB porta za punjenje sa strujom pojedinačno od 1.2 A i naponom 5 V, a koji se mogu koristiti za punjenje raznih uređaja kao što su Telefoni, Tableti, Navigacije i tako dalje, i omogućava vam spajanje do 7 uređaja u isto vrijeme.
  • Dio razdjelnika koji uključujete u utikač za upaljač vašeg automobila posjeduje displej koji prikazuje napon vašeg akumulatora, taj dio je povezan kablom dužine približno 75 cm od razdjelnika sa 3 utikača za upaljač i 4 USB porta, a dužina kabla vam pruža mogućnost da razdjelnik postavite i zalijepite na željeno mjesto u vašem automobilu, razdjelnik lijepite preko dvije dvostrano ljepljive trake koje dolaze uz razdjelnik.
  • Ulazni napon: 12V/24V DC, što pruža mogućnost da se razdjelnik koristi i u kamionima.
  • Izlazni napon: iz 3 pojedinačna utikača za upaljač iznosi 12V/24V DC.
  • USB Izlazni napon i snaga: 5V/4800mA (4 x 1200mA)

20,00 KM

Opis

Naš cilj je olakšati Vama kupovinu i obezbijediti Vas proizvodima koji će Vam olakšati svakodnevnicu.
U ponudi imamo širok spektar artikala, uređaja, alata, mašina, rasvjete i slično. Vaš BH Market.

Brza dostava u sve gradove BiH!
Cijena dostave je samo 7 KM!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.