Organizer 02

Upoznajte se s našom kolekcijom multifunkcionalnih organizera u bijeloj boji, idealnih za nakit, šminku i parfeme.

S njihovim elegantnim dizajnom, ovi organizatori dodaju dašak sofisticiranosti svakom prostoru.

Unutrašnjost je dizajnirana za maksimalnu funkcionalnost s različitim odjeljcima i praktičnim ogledalcem. Ne samo za nakit, ovi organizatori su namijenjeni  i za pohranu šminke i parfema, unoseći osjećaj luksuza u vaš dom.

Dimenzije ovog primjerka su: 29,8×16,5 cm

25,00 KM

Opis

Dodir Luksuza u Vašem Domu: Naše kutije za nakit ne samo da pružaju praktičnost organizacije, već dodaju i dašak luksuza vašem prostoru. Bijela boja simbolizira čistoću i sklad, čineći ove kutije idealnim darom ili ukrašavanjem vašeg doma.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.