-13%

Organizer za šminku i nakit

Organizer za šminku i nakit – svoju dekoraciju možete upotpuniti zahvaljujući ovom organizatoru, koji će vam pomoći organizirati životni prostor, učinkovito iskoristiti male prostore i napraviti prostor za sebe.

Ovaj organizator je izrađen od prozirne plastike kako biste lakše mogli vidjeti i organizovati svoje proizvode. Organizer sadrži dva dijela, gornji dio sa pregradama te donji dio sa četiri ladice.

Specifikacije proivoda :

Materijal: 100% plastika

Visina: 17,30cm

Dužina: 22,20cm

Širina: 13,30cm

35,00 KM

Opis

Plastični organizator za šminku sa četiri ladice je praktični komad nameštaja dizajniran za skladištenje šminke, četkica za šminkanje i drugih kozmetičkih proizvoda.

Evo kako možete koristiti organizator:

  1. Skladištenje šminke: Plastični organizatori za šminku sa četiri ladice pružaju vam mogućnost da organizujete svoje različite proizvode – kao što su ruževi, senke, puder, i maskare – u različite ladice. Ovo vam omogućava da lako pronađete željeni proizvod.
  2. Čuvanje četkica: Organizaor ima i posebne pregrade ili sekcije za četkice i alatke za šminkanje, čime vam pomaže da ih održavate čistim i organizovanim.
  3. Proziran dizajn: Organizator sa prozirnim  prednjim delom omogućavaju vam da vidite sadržaj svake ladice bez otvaranja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.