-17%

Pametni sat za djecu u roze i plavoj boji

  • Želite ostati u kontaktu sa svojim djetetom, ali mislite da je prerano za mobitel?
  • Nudimo vam jednostavno rješenje: pametni sat za djecu.
  • Živih boja i ugodnih materijala oduševit će djecu.
  • Putem vašeg mobitela ćete moći pratiti gdje se vaše dijete nalazi u stvarnom vremenu te ga nazvati ili poslati obavijest.
  • Pametni sat za djecu je odličan način nadzora njihove sigurnosti uz mogućnost stalnog kontakta s djetetom u svakom trenutku.

25,00 KM

Opis

Omogućuje roditeljima da fotografiraju na daljinu.

Precizno pozicioniranje lokacije djeteta, vizualizacija u stvarnom vremenu.

Tačno bilježenje svih puteva djeteta u slučaju hitnih situacija.

Jedinstveni dizajn antene, višestruke kalibracije za osiguravanje stabilnih poziva.

Virtualna ograda upozorava kada dijete izađe izvan određene zone kretanja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.