-44%

Pištolj za masažu

Opustite se uz naš novi masažer u obliku pištolja!

Jeste li spremni za relaksaciju vašeg tela? Predstavljamo vam naš dodatak za svakodnevnu njegu – masažer u obliku pištolja!

Ključne karakteristike:

Masažer u obliku pištolja: Ergonomski dizajniran za praktično korišćenje.
Četiri različita nastavka:Omogućava da ciljate različite mišićne grupe i pomaže da se oslobodite napetosti.
Baterija od 1500mAh:Upotreba bez potrebe za čestim punjenjem.
USB punjenje: Jednostavno punjenje uređaja.
Više nivoa vibracije: Prilagodite jačinu masaže prema vašim potrebama.
Touch ekran: Jednostavno i intuitivno podešavanje.

Ovaj masažer će vam pomoći da se oslobodite napetosti i stresa nakon napornog dana.

Podesite jačinu vibracije, odaberite odgovarajući nastavak i doživite relaksirajuću masažu vašeg tijela!

39,00 KM

Opis

Duboka i ciljana masaža: Masažer u obliku pištolja omogućava ciljano opuštanje mišića. Različiti nastavci omogućavaju vam da targetirate specifične mišićne grupe, što pomaže oslobađanje napetosti i bolova.

Opšta dobrobit: Redovna masaža može poboljšati cirkulaciju, smanjiti stres, opustiti mišiće i pomoći u bržem oporavku nakon fizičke aktivnosti.

Praktična prenosivost: Zbog svog oblika pištolja, ovaj masažer je izuzetno praktičan i lako prenosiv. Možete ga koristiti kod kuće, u teretani ili čak poneti sa sobom na putovanja.

Jednostavno podešavanje: Dodirni ekran omogućava vam jednostavno podešavanje masaže prema vašim željama. Bez komplikovanih dugmadi ili podešavanja, možete brzo započeti svoju masažu.

 

 

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.