Pištolj za zavarivanje plastike

Karakteristike: 

 • Ulazni napon: AC220V (EU standard) / 110V (US standard)
 • Frekvencija: 50/60Hz
 • Ulazna struja: 0.5A
 • Izlazna snaga: 50W
 • Izlazna struja: 0–65A
 • Izlazni napon: 0-5V
 • Dimenzije: 290 x 230 x 50mm

23,00 KM

Opis

Pištolj za lemljenje plastike je praktičan alat dizajniran za popravak i ojačavanje plastičnih dijelova na automobilima i raznim kućanskim predmetima. Model H50 ima izlaznu struju od 0-65A i snagu od 50W, što ga čini dovoljno snažnim za većinu zadataka popravka plastike, a istovremeno ostaje energetski efikasan. Alat funkcionira na naponu od 220V i frekvenciji od 50/60Hz, što ga čini kompatibilnim sa standardnim električnim sistemima.

Među glavnim funkcijama pištolja za lemljenje plastike su:

 1. Lijepljenje plastike bez upotrebe čavala, popunjavanje šupljina, popravci rupa i eliminisanje pukotina.
 2. Postavljanje čavala za popravke različitih vrsta pukotina, kako horizontalnih tako i vertikalnih.
 3. Zaglađivanje vrućom plastikom za lijep i čvrst završetak.
 4. Toplinsko rezanje za precizno rezanje plastičnih užadi, ravno rezanje i automatsko zapečaćivanje.
 5. Lemljenje kositra, koje je brže, efikasnije i štedljivije u odnosu na uobičajene metode lemljenja.
 6. Dužina kabla je 130cm.
 7. Od dodatne opreme dolazi  skalpel i male kombinerke za sječu.

Benefiti korištenja ovog pištolja za lemljenje plastike uključuju smanjenje troškova i vremena potrebnog za popravke, kao i mogućnost izvođenja raznovrsnih popravaka bez potrebe za traženjem profesionalne pomoći. Alat također nudi poboljšanu estetiku završenih popravaka i dugotrajnost popravljenih dijelova.

Sigurnosne smjernice koje se moraju poštivati prilikom korištenja uključuju čitanje i razumijevanje uputa prije upotrebe, izbjegavanje vlažnih ili zapaljivih područja, i korištenje zaštitne opreme poput zaštitnih naočala i štitnika za uši. Dodatno, alat ima zaštitu od pregrijavanja, što znači da će se automatski isključiti u slučaju pregrijavanja, povećavajući sigurnost korištenja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.