Plazma kugla LED

Karakteristike: 

 • Sfera od stakla: Plazma lampa sadrži staklenu sferu koja prikazuje vizualne efekte plazme.
 • Baza: Pruža stabilnost i sadrži elektroničke komponente za pravljenje plazma efekata
 • Prekidač za napajanje: Omogućuje paljenje i gašenje lampe.
 • USB sučelje za napajanje i baterije: Lampa se napaja putem USB-a, što omogućava lako spajanje na razne izvore napajanja. Takođe rad na baterije, 4 komada 1.5V AAA.
 • Jačina: Lampa je dizajnirana za rad na 5V, što je standard za mnoge USB uređaje.
 • Interakcija na dodir: Reagira na dodir korisnika pravljenjem plazma efekata koji prate prst.
 • Dimenzije: 13cm x 10cm.
 • Dekorativna rasvjeta: Dodaje futuristički ugođaj prostoru uz funkciju izvora svjetlosti.
 • Edukativni alat: Pomaže u demonstraciji fizikalnih principa plazme i električnih polja.

26,00 KM

Opis

Plazma lampa je moderna dekorativna svjetiljka koja privlači pažnju svojim dinamičnim vizualnim efektima u staklenoj sferi.Ova lampa proizvodi fascinantne efekte plazme koje reagiraju na dodir. Kad je uključite, električni naboji prave prelijepe oblike i linije koji se kreću unutar sfere, odajući privlačan sjaj.

Funkcionalnost:

 • Interakcija na dodir: Kad korisnik dotakne staklenu sferu, plazma se usmjerava prema točki kontakta, što pravi efekt da “prati” prst korisnika.
 • Dekorativna rasvjeta: Osim što služi kao izvor svjetlosti, plazma lampa je i atraktivni dekorativni element koji može dodati futuristički ugođaj prostoru.
 • Edukativni alat: Demonstrira principe fizike, posebice onih koji se tiču plazme i električnih polja, što ju čini pogodnom za obrazovne svrhe.

Kako bi lampa ispravno funkcionirala, važno je slijediti upute proizvođača, posebno u pogledu sigurnog rukovanja i održavanja. Preporučuje se da otvaranje i popravke vrše samo profesionalci kako bi se izbjegla moguća oštećenja ili sigurnosni rizici.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.