Plazma lampa

Specifikacije:

  • Napon: Kompatibilan s 220V ili 110V AC.
  • Adapter: Sigurna pretvorba iz AC u DC12V.
  • Dimenzije i Težina: L170mm x W170mm x H1270mm; Težak 0.8 kg.
  • Energetska Efikasnost: Potrošnja samo 12W.
  • Prilagodljivost: Prilagodljiva intenzivnost svjetlosti.
  • Multifunkcionalnost: Uključuje prekidače za svjetlo i melodiju.
  • Prijenosnost: Lagana konstrukcija omogućava lako premještanje.

38,00 KM

Opis

Ovo nije obična lampa, već pravo umjetničko djelo tehnologije koje pravi hipnotizirajući prikaz svjetla koristeći plazmu. Lampa sadrži pečatnu staklenu kuglu ispunjenu mješavinom neona, argona i ksenona. Kada se uključi, električna struja jonizira gasove, pretvarajući ih u plazmu koja emitira živopisni sjaj u obliku luka i vitica koji plešu unutar kugle, pravljei  zapanjujući vizualni prikaz.

Zanimljivo je da kada dotaknete površinu kugle prstom, svjetlo prati dodir prsta, usmjeravajući plazmene lukove prema točki dodira, što dodatno pojačava efekt i čini interakciju s lampom još fascinantnijom.

 

Upozorenje:

  • Izbjegavajte udaranje staklene kugle tvrdim predmetima ili prskanje vodom.
  • Držite proizvod na udaljenosti od 50-80cm od mikroelektroničkih uređaja kako bi se izbjeglo ometanje.
  • Koristite priloženi adapter za promjenu napona kako biste osigurali sigurnost i efikasnost.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.