-20%

Power bank

  • Super solarni punjač vodootporna powerbank, rezervna Power Bank baterija vanjska Prijenosna za sve mobitele Mobitel
  • Značajka:
  • Univerzalni punjač za mobilne telefone
  • Visoka kvaliteta
  • Prilagođeni logotip
  • Solarni punjač
  • Super vodootporan

20,00 KM

Opis

Eksterna baterija, prijenosni punjač ili power bank praktična je stvarčica kojom možete puniti sve uređaje koji imaju USB i micro USB ulaz – npr. akcijske kamere, fotoaparate i e-čitače knjiga.

Sve se svodi na to koliko često ga namjeravate koristiti.

Ako ćete uređaj spajati na eksternu bateriju svaki dan, neka njen kapacitet bude što veći.

Ako je power bank nešto za iznimne slučajeve, manji kapacitet je dovoljan.

Također morate uzeti u obzir koliko brzo se puni sam power bank.

Power bank nije neiscrpan te ćete ga prije ili kasnije morati napuniti.

A što je kapacitet eksterne baterije veći, to će se ona duže puniti.

Izbjegavajte izlagati power bank visokim temperaturama, a najbolja zaštita je umjereno korištenje.

Kao i baterija na mobitelu, eksterne baterije imaju ograničeni životni vijek, a on ovisi o tome koliko često ćete ju koristiti.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.