-8%

Prijenosna digitalna vaga.

Karakteristike:

  • Kapacitet: Maksimalno 50 kg sa preciznošću od 10 g.
  • LCD Ekran: 11.3 mm s pokazivačem temperature.
  • Funkcije: Postavljanje na nulu za isključivanje težine posude ili torbe.
  • Indikatori: Za slabu bateriju i preopterećenje.
  • Napajanje: Jedna 3V litijumska baterija (CR2032).
  • Prenosivost: Lagana i kompaktna, idealna za putovanja.

 

23,00 KM

Opis

Jedan od glavnih prednosti ove vage je njena prenosivost – lagana je i kompaktna, što znači da je možete lako ponijeti sa sobom na putovanjima i uvijek biti spremni provjeriti težinu vaše prtljage.

Također je jednostavna za održavanje, potrebno ju je samo prebrisati vlažnom krpom, i preporučuje se da se drži podalje od djece radi sigurnosti.

Sve ove osobine čine ovu vaga neophodnim dodatkom za svakog putnika koji želi izbjeći dodatne troškove zbog prekomjerne težine prtljage.

 

Vaga ima i pokazivače za slabu bateriju i preopterećenje, osiguravajući da ste uvijek upoznati sa stanjem uređaja. Korištenje je vrlo jednostavno zahvaljujući oblogu koja je prijatna na dodir, a napaja se sa jednom 3V litijumskom baterijom , koja dolazi uz vagu.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.