-30%

Prijenosna mini klima uređaj

Na koji način funkcioniše?
Njen rad je jednostavan – jednostavno sipate hladnu vodu u njen rezervoar. Ova hladna voda zatim teče u unutrašnjost uređaja i pravi finu vodenu maglu. Ventilator  raspršuje ovu osvežavajuću vodenomaglu napolje, pružajući vam rashlađivanje!

3 Načina rada ventilatora:Prilagodite rashlađivanje prema svojim potrebama. Izaberite između tri različita načina rada ventilatora za maksimalnu udobnost.

Snaga 7W: Energetski štedljiva, ova mini klima pruža rashlađivanje uz minimalnu potrošnju energije.

Izuzetno tiha: Možete je koristiti tokom noći bez brige, jer je izuzetno tiha dok radi!

Dodatno hlađenje: Ako želite dodatno osveženje, filter koji se nalazi u uređaju možete pokvasiti hladnom vodom i zamrznuti. To će vam pružiti još više hlađenje.

Prenosiva je?
Da, ova mini klima je prenosiva. To znači da je lako prenosiva i možete je postaviti u različite prostorije ili je čak poneti sa sobom na putovanja.

Dimenzije uređaja: 15,8cm x 16,3 x 14,5cm

 

Paket uključuje:
1x Mini klima
1x USB kabel za napajanje

35,00 KM

Opis

Naš cilj je olakšati Vama kupovinu i obezbijediti Vas proizvodima koji će Vam olakšati svakodnevnicu.
U ponudi imamo širok spektar artikala, uređaja, alata, mašina, rasvjete i slično. Vaš BH Market.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.