Prikupljač prašine prilikom bušenja-nastavak za usisivač 1+1 GRATIS

Radite pametnije, ne teže: Ovaj nastavak koji se jednostavno montira na vaš usisivač. Kada ga prislonite uz zid, snaga usisivača aktivira vakumsko prijanjanje, držeći nastavak na mjestu dok bušite.

Ovi inovativni dodaci su dizajnirani da prikupljaju prašinu i otpadne materijale tokom bušenja, čineći vaše radno okruženje sigurnijim i čišćim.

25,00 KM

Opis

      Specifikacije:

Kompatibilnost: Prilagođava se većini usisivača.
Dimenzije: Kompaktne za laku upotrebu i skladištenje.

    Karakteristike:

Vakumsko Prijanje: Omogućava prijanjanje na zidove, čuvajući nastavak na mjestu bez potrebe za rukama.
Usisna Efikasnost: Usisava prašinu i krhotine direktno iz bušotine, sprečavajući raspršivanje.

    Namjena:

Višenamjenska Upotreba: Odličan za kućne majstore, profesionalne radnike i sve između

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.