-18%

Produžni kabal sa 6 utičnica

  • Istovremeno punjenje za vaš mobilni uređaj, telefone, iPad i prijenosna računala, 2 USB priključka izravno se pune za vaš mobilni uređaj.
  • Jedinstveni kabal modni dizajn šesterokutnog oblika limuna pruža više prostora između svake utičnice, potpuno iskorištavajući svaki priključak, zauzima manje prostora od običnog razvodnog kabela.
  • Izrađen od vatrootporne ABS plastike i PVC bakrenog kabela (1,5 m), jamči sigurnost i zaštitu od preopterećenja.
  • Pogodno za sve vrste elektroničkih i mobilnih uređaja, sve vrste utikača.

18,00 KM

Opis

Za spajanje električnih uređaja nije uvijek dovoljno utičnica ili se nalaze na udaljenom mjestu.

Zatim morate koristiti produžni kabel ili nosač, kako se često nazivaju.

Na gradilištu i uopće ne radite bez njega, pogotovo kada morate raditi s električnim alatom na visini ili negdje u dvorištu.

To je nezaobilazan proizvod u svakodnevnom životu i radu.

  • Jedinstveni kabal modni dizajn šesterokutnog oblika limuna pruža više prostora između svake utičnice, potpuno iskorištavajući svaki priključak, zauzima manje prostora od običnog razvodnog kabela.
  • Izrađen kabal od vatrootporne ABS plastike i PVC bakrenog kabela (1,5 m), jamči sigurnost i zaštitu od preopterećenja.
  • Pogodno za sve vrste elektroničkih i mobilnih uređaja, sve vrste utikača.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.