Projektor stolni crtač

Osvježite dječju maštu uz našu inovativnu igracku – Projektorski Stolni Crtač!

Ovaj jedinstveni set omogućuje djeci da istraže svoju kreativnost i umjetničke talente na zabavan i interaktivan način.

Sa 24 različita uzorka koje djeca prate i preslikavaju, svaki dan je nova umjetnička avantura!

Napomena:Nastavci,dio za čišćenje,flomasteri mogu varirati u boji prikazanoj na slici, dodajući element iznenađenja svakom crtačkom setu.

29,00 KM

Opis

Značajke:

  1. Interaktivna Igra: Projektorski stolni crtač omogućuje djeci da istraže svoju kreativnost na interaktivan način, prateći i preslikavajući različite uzorke i motive.
  2. Raznovrsni Uzorci: Set sadrži 24 različita primjerka koje djeca mogu birati, pružajući im mnogo raznolikosti i inspiracije za svoje umjetničke kreacije.
  3. Lako za Korištenje: Jednostavan dizajn omogućuje djeci da jednostavno postave odabrani uzorak na projektor i počnu crtati po svom stolu, imajući vlastite jedinstvene umjetničke radove.
  4. Razvijanje Vještina: Kroz praćenje i preslikavanje različitih uzoraka, djeca razvijaju fine motoričke vještine, koordinaciju oka-ruka i kreativno razmišljanje.

Dodatne informacije

Boja

Plava, Roza

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.