-17%

Reflektor solarna lampa Street QP-2202

  • Reflektor solarna lampa Street QP-2202 je moderan i ekološki prihvatljiv način rasvjete koji se napaja solarnom energijom.
  • Ova lampa je idealna za osvjetljavanje ulica, parkova, dvorišta i drugih vanjskih prostora bez potrebe za korištenjem struje iz mreže.
  • Ova solarna lampa ima ugrađenu bateriju koja se puni pomoću solarnih panela.
  • Paneli se automatski punu tokom dana kada je izložen sunčevim zrakama, a baterija može osigurati do 8 sati kontinuiranog rada nakon što je potpuno napunjena.
  • Ovo čini ovu lampu vrlo učinkovitom i održivom opcijom za osvjetljavanje vanjskih prostora.
  • QP-2202 solarna lampa je izrađena od visokokvalitetnog materijala, što joj daje izdržljivost i otpornost na sve vremenske uvjete.
  • Ova lampa ima sposobnost da emitira jaku i konstantnu svjetlost, koja pomaže u osvjetljavanju velikih površina i omogućuje bolju vidljivost i sigurnost.

25,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.