-20%

Reketi za stoni tenis

Karakteristike:

  • Set: Dva reketa i dvije loptice, prilagođen za rekreativce i entuzijaste stonog tenisa.
  • Loptice: Jedna bijela i jedna narančasta, omogućavajući igru u različitim svjetlosnim uslovima.
  • Dizajn: Ergonomska drška za bolji grip i kontrolu tijekom igre.
  • Balans: Reketi su uravnoteženi da podržavaju i kontrolu i snagu udarca.
  • Praktičnost: Set je kompaktan i prenosiv, što olakšava igru bilo gdje.

20,00 KM

Opis

Set reketa za stoni tenis koji dolazi s dvije loptice, jednom bijelom i jednom narandžastom, pruža odlične mogućnosti za igrače svih nivoa. Reketi su dizajnirani tako da pružaju dobar balans između kontrole i snage, što ih čini idealnim za rekreativce, ali i za ozbiljnije igrače koji žele unaprijediti svoje vještine. Ergonomski oblikovane drške reketa osiguravaju udobnost i bolji grip, omogućavajući igračima da duže vrijeme igraju bez osjećaja umora u rukama.

Igranje stonog tenisa također doprinosi fizičkoj kondiciji, jer je to aktivnost koja zahtijeva brze pokrete i dobru kondiciju.

Sve u svemu, ovaj set reketa za stoni tenis sa dvije loptice nudi sve što je potrebno za uživanje u igri, bilo da se igra za zabavu ili za ozbiljniji trening. To je odličan način za druženje, tjelesnu aktivnost i razvijanje sportskog duha.

 

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.