-18%

Relax foot za ispravljanje nožnog palca

  • Prije svega, Relax foot preporučuju se tijekom spavanja, jer su vrlo mekane, stopala u njima dišu i tijekom spavanja neće uzrokovati ozbiljnu nelagodu.
  • Izrađene su u potpunosti od mekog materijala, a samo u predjelu kosti (spoj palca) imaju ušivenu tvrdu osovinu koja odvodi palac i postavlja ga u pravilan položaj.
  • Gume su opremljene s dvije čičak trake u području stopala i jednom za veliki prst.
  • Imaju univerzalnu veličinu, a duljina čička dovoljna je za stopalo s opsegom do 27 cm.

18,00 KM

Opis

Nekada biste dali sve samo da u tom trenutku dobijete masažu stopala?

Bolovi znaju biti neizdržljivi i u konačnici stvoriti deformitet nožnih prstiju i zglobova.

Uzmite stvar u svoje ruke! Relax Foot bit će Vaš najbolji saveznik za ublažavanje boli u stopalu i prevenciji zdravlja.

Bilo da je riječ o nelagodi koju osjećate, pritisku ili upali uzrokovanoj bunionima, ovaj komplet pružit će Vam sve što u tom trenutku trebate. Ugodnost i udobnost osjetit ćete odmah, a bol će polako početi da nestaje.

Nakon što obučete Relax Foot direktno na svoja stopala (preko možete, ali i ne morate čarape) osjetit ćete fleksibilnost koja se ostvaruje u dodiru sa Vašim stopalom.

Razdvajači nožnih prstiju u potpunosti su podesivi ukosnici i mogu Vam pomoći u povećanju prostora nožnih prstiju, poravnanju i vraćanju u ispravan položaj.

Također, sjajna stvar je i to što utiču na smanjenje pritiska na nožnim zglobovima i pružaju zaštitu zglobu.

Relax Foot bit će sjajno rješenje i onda kada želite smanjiti trenje cipelama, a da pri tome maksimalno uživate u njihovom nošenju.

Ne morate brinuti ni o čišćenju, jer sve ide brzo i lako.

Prozračnost je u potpunosti osigurana, a izdržljivost i dugotrajnost su tu zahvaljujući visoko elastičnoj tkanini od koje je izrađeno.

Izrađeno od visoko elastične i prozračne tkanine.

Namijenjeno je za oba spola i podjednako odgovara svima.
Prednost čini i izdržljiv i udoban materijal koji je jako jednostavan za čišćenje.
Težina: 32g
Boja: Crna
Nanosi se direktno na Vaše stopalo.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.