-23%

Rezač za krompir

  • Sada možete napraviti savršen čips od krumpira kod kuće zahvaljujući ovom alatu za rezanje prženog krompira!
  • Rezač za krompir izrađen od visokokvalitetnog materijala protiv hrđe, izdržljiv, nije hrđao i dobar za vaše zdravlje.
  • Lako se čisti: rezač u perilici posuđa je siguran ili se može lako prati četkom.
  • 2 izmjenjiva noža.
  • Prikladan za različite potrebe.

27,00 KM

Opis

Svi mnogo volimo krompir i specijalitete od ovog ukusnog povrća, zar ne?

Nerijetko želimo napraviti svoj omiljeni obrok od krompira međutim, često nam je naporno rezati ga i oduzima nam mnogo vremena.

Kako bismo vam olakšali taj posao i ubrzali proces spremanja obroka, ovaj moćni proizvod jednostavnog dizajna idealan je za vas.

Rezač za krompir također možete koristiti i za razno voće i povrće. Uvijek će dobro doći.

Ergonomski dizajn koristi polugu za smještaj za brzo i jednostavno rezanje krumpira i drugog povrća s uključenim dvjema izmjenjivim oštricama od nehrđajućeg čelika.

Velika oštrica daje 36 krumpirića “odrezaka” debljine 1/2″ ili 13 mm.

Mala oštrica daje 64 tanka krumpirića debljine 3/8″ ili 10 mm.

Maksimalna duljina svakog prženog krumpirića je 3 inča.

Više namjena: Savršeno za rezanje krumpira, mrkve i sl.

Također, odlično za pripremu povrća poput luka, tikvica, krastavaca.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.